Gespreksleider

Het goed en adequaat begeleiden van een debat is topsport. Uw debat staat of valt namelijk met de debatleider. Iemand die in staat is mensen te enthousiasmeren, die doet prikkelen om een reactie te geven en scherpe vragen stelt.

Zo werd onlangs een voltallige Gemeenteraad uit hun bankjes getrokken om een spetterend debat voor het publiek neer te zetten, opende hij op enthousiaste wijze het politieke jaar bij een gemeente in het oosten van het land en leidde hij meerdere grote congressen van 25 tot 1.000 deelnemers.

Ook begeleidde en ontwikkelde hij complete debatreeksen over de staat van het onderwijs in Nederland waar een keur aan wetenschappers, beleidsmakers, jongeren en leraren aan deelname. Ook boeiende en confronterende debatten en panels tussen inwoners uit ontwikkelingslanden en Nederlandse burgers stonden onder leiding van Sharon Kroes. Voorts leidde hij eerder ook debatten voor PriceWaterhouseCoopers en de Consumentenbond.

Debatten en congressen worden van A tot Z uitgevoerd, van het ontwikkelen van het concept tot het uitvoeren van de bijeenkomst. Uiteraard werkt Sharon Kroes hiervoor samen met vele anderen om de bijeenkomst tot een groot succes te maken.